Trainingen

Wat een training inhoud wordt per bedrijf besproken en gepersonaliseerd.

Samengevat wordt waar de knelpunten liggen en naar welk resultaat toegewerkt wordt. Vanzelfsprekend zijn respect, eigenwaarde en professionaliteit begrippen die hoog in het vaandel staan. Zonder af te doen aan het resultaat zal elke deelnemer zich veilig voelen tijdens zijn deelname.

Het doel

Het doel van de training kan van tevoren door de opdrachtgever worden aangegeven. Tijdens de eerste training zal de Pit & Puur trainer dit scannen, toetsen en eventuele aanvullingen bespreken. De kracht van de training is dat de business, organisatie of dienstverlening de mogelijkheden die het heeft ten volle benut. Onderwerpen/thema’s die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen, zijn: remmingen, stagnatie of terugloop in de verkoop, miscommunicatie, stress, motivatie, plezier, verandermanagement, het nemen van eigen verantwoordelijkheid, persoonlijk leiderschap, delegeren, assertiviteit, zelfvertrouwen, authenticiteit, talenten, samenwerken, timemanagement, focus, mindfulness.

Verschillende technieken

Wat het probleem ook is, de training van Pit & Puur gaat recht op zijn doel af. Door een vaste aanpak van verschillende methodes en technieken gaan de deelnemers, het team of de leidinggevende onder begeleiding van een Pit & Puur trainer aan het werk.

NLP, De Kracht van Taal, Kernkwadranten, Systemisch Werk, The Work®, De Kracht van het NU en Mindfulness worden onderandere effectief ingezet.