Over ons Bommel van Oosterum, Jeanet Luth

Over ons Bommel & Jeanet

Bommel van Oosterum & Jeanet Luth zijn twee gecertificeerde coaches en ervaringsdeskundigen op het gebied van vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling, burn-out preventie, leiderschap en bedrijfsvoering. Beiden hebben door schade en schande, met ups en downs, in de praktijk meegemaakt waar vele mensen in hun privé en werk leven tegenaan lopen. Zij zijn zich ervan bewust dat het nu de tijd is het anders te doen.

Pit: Bommel van Oosterum

Met veel plezier werk ik samen met mensen die gaan voor verandering en/of groei waardoor ze hun doelen en dromen kunnen bereiken. Samen met mijn man wonen wij naast Amsterdam. Onze volwassen dochter en zoon wonen ook in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om hele stukken te lopen in de natuur, yoga voor de ontspanning en een nachtje doortrekken om te dansen op muziek uit de eighties. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de winter te skiën en de zomer te zonnen.
Ik ben een levensgenieter die alle hobbels op haar pad glad strijkt en weer verder gaat.

Bommel is afgestudeerd als maatschappelijk werkster en heeft daarna  drie jaar voor de overheid gewerkt. Omdat zij vond dat er niet effectief werd gewerkt is ze in 1987 overgestapt als zelfstandig ondernemer in het bedrijfsleven. Dit bedrijf groeide van 1 vestiging al gauw naar 6 vestigingen, maar voldoening en geluk vond ze daar niet en belanden op haar 29ste in haar eerste Burn-out.

Haar motto was “niet zeuren maar doorgaan en resultaten halen” dat erin resulteerde dat ze op haar 33ste tegen de rand van haar tweede burn-out aan zat.

Toen ging het roer om. Ze zocht hulp, volgde verschillende trainingen, deed de opleiding Science of Mind en werd gecoacht. Zo wist ze zichzelf weer op de rails te krijgen en te houden.

Met alle trainingen, opleiding en coaching die ze in de jaren had geleerd en in de praktijk had toegepast is ze weer gaan coachen. Ze werd ingehuurd om bedrijven te herstructureren zodat elke werknemer het beste uit zichzelf en zijn functie kon halen. 

Puur: Jeanet Luth

Gepassioneerd en betrokken trainer/coach op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap, eigenwaarde en bewustwording, Leef motto: Think Big – Feel Good – Be Happy. Moeder van 2 dochters. Dol op: man en dochters, dansen, yoga, zumba, dinen & winen, natuur, katten, zon, vriendschap, lezen, chocolade, avontuur. Trefwoorden: ondernemend, enthousiast, motivator, inspirator, netwerker, authentiek, lol, nuchter, in contact, nieuwsgierig.

Jeanet geeft ruim 14 jaar persoonlijke leiderschaps- en communicatietrainingen, coacht ze teams en individueel mensen op het gebied van werken, leven, (liefdes) relaties en (gezond) bewegen Het roer ging bij haar om toen in 2006 een burn-out op de loer lag. Na 2 studies was ze een eigen multimedia bedrijf gestart die in 6 jaar een miljoenenwaarde had. Haar bedrijf had vele werknemers en grote A-Merk klanten zoals Phillips, Heineken en The Financial Times. Hard werken en succesvol en supertrots zijn als vrouw in de internetmarkt was stoer, en … toch niet gelukkig en voldaan.

Na het volgen van diverse persoonlijke ontwikkelings-, Yoga en Mindfulness opleidingen, heeft ze samen met Bommel van Oosterum het boek “Samen Zen: in 3 stappen een superrelatie” geschreven. De basis voor de training WerkZeN.

Wat zegt K. Grevers, Senior adviseur interne communicatie bij provincie Noord-Holland over Jeanet

“Jeanet is een trainer/coach die zorgvuldig te werk gaat, heel goed luistert en met rake observaties komt. Waar het kan, zet ze ook haar gevoel voor humor in. Ze zet denkprocessen in beweging, maar weet daar ook een praktische vertaling aan te geven. Kortom, Jeanet zet je niet alleen aan het denken, maar ook aan het doen!“