Power of Eight Nederland

The power of Eight Nederland by Lynne McTaggart is een groep mensen die samen intenties versturen voor zichtzelf of hun dierbare. De naam Power of 8 is ontstaan vanuit Lynne McTaggart. Zij starte met het geven van intenties als er minimaal 5 en maximaal 12 mensen samen de intenties konden geven. Gelukkig is er veel meer over bekend geworden en kun je 1 op 1 of met duizenden mensen tegelijk intenties geven.
Het intentie geven werkt het beste als je dit belangeloos, overtuigd en met een liefdevol hart gevoel kunt geven.

The 8 Revolution Nederland

Een vervolg op de Power of eight is The 8 Revolution. De intenties van deze Groep die The 8 Revolution geven is gericht op maatschappelijke problemen in Nederland of in de wereld.

The 8 Revolution Nederland wil zich richten op de maatschappelijke problemen in Nederland. 

Omdat de kern van bijna alle problemen terug te leiden zijn naar angst en verdriet richten wij ons op het geven van liefde. We geven aan de intentie een bepaald maatschappelijke onderwerp om het gerichter naar een onderwerp te kunnen sturen.

Wij zijn er van overtuigd dan “geven en ontvangen in wezen één zijn”. Al jaren werken wij met de Power of the Mind en the Power of the Heart: kort gezegd: met Quantum Physics. Het was 15 jaar geleden nog een hele prestatie om de wet van aantrekking uit leggen. Dat dat wat je (uit)zendt ook weer ontvangt. 

Dankzij de komst van film en boek ‘The Secret’ kwam er meer helderheid. Nu jaren later hebben mensen als Joe Dispenza, Bruce Lipton en Lynne Mc Taggart deze magische wet wetenschappelijk getoetst en is het uit de zweverige hoek gekomen. Het is bekend dat de kracht van de mind, gekoppeld aan een visualisatie en een positief gevoel in het nu, een ontzettende manifestatiekracht heeft.

Hieronder een meditatie van Cho Ku Rei die gebruikt kan worden tijdens het zenden van je intentie.

Heal the World, Heal Yourself

Voel je ook een JA om bij te dragen aan een mooiere Jij en mooiere wereld?
Stuur ons een mail en we sturen je een uitnodiging om deel te nemen aan de Pit&Puur Power of 8 groep / The 8 Revolution

De 4 stappen zoals al Lynne McTaggart ze heeft voorgeschreven.

Onderaan elke pdf staan pijltjes, via deze pijltjes kan je naar een nieuw pagina gaan

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4