WerkZen Jaaropleiding

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan

Herken je dit?

Je bent leidinggevende, je hebt targets te behalen en je collega-werknemers heb je daarbij nodig. Echter gaat de communicatie met de collega’s moeizaam.

Ze hebben de targets niet helder. Werken in jouw beleving niet efficiënt en je vraagt je af of ze wel de juiste skills en ervaring hebben.

Zitten ze wel op de juiste plek? En hebben ze plezier in hun werk? Je ziet namelijk gestreste collega’s en er zijn regelmatig ziekmeldingen. Je merkt dat je veel zelf bezig bent de werkzaamheden van de collega’s uit te voeren.

Het is immers jouw verantwoordelijkheid, als leidinggevende, om de targets te halen. Wanneer er werknemers wegvallen door ziekte, wordt de stress hoger op de werkvloer en de druk om de targets te halen groter. Burn-out ligt op de loer.

Dat is niet zo vreemd. Stress op het werk is beroepsziekte 1.

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 1 op de 6 werknemers last heeft van werkstress en burn-out. Dat heeft grote financiële en organisatorische gevolgen voor een bedrijf.

Werkstress-gerelateerd verzuim liep in 2019 op naar 30 dagen. En 1,3 miljoen mensen hebben in Nederland burn-out klachten als gevolg van stress. Dit blijkt uit onderzoek van CBS en TNO (nov 2019).

Maar dat hoeft jouw organisatie niet te overkomen. Wij helpen leidinggevenden en managers hun targets op een ontspannen manier te halen samen met verantwoordelijke en gemotiveerde collega’s.

Hoe zou het zijn om?

Te leren door schade en schande met stress en hoofdpijn?
of
Te leren door ervaring en coaching met plezier en werklust?

In deze WerkZeN opleiding maak je een kwantumsprong in bewustzijnsgroei, breng jij balans en plezier in jouw werk en geef je jouw succes een boost naar de NextLevel.

Hoe krijg je het dan voor elkaar?

Door de ‘WerkZeN’ methode toe te passen. Deze methode is simpel, praktisch en heeft direct effect. Ook voor de lange termijn. Met WerkZeN breng jij jouw bedrijf naar jouw next level doel. Omdat jij groeit in bewustwording, groei jij en groeit het bedrijf.

‘That simple’. Zo eenvoudig!

WerkZen opleiding, Roy Matrina

Roy Martina
Auteur en arts

“Bommel & Jeanet zijn, net als ik, ervaringsdeskundigen en hebben zicht verder ontwikkeld door trainingen, coaching en workshops te geven op het gebied van bewustwording, eigenwaarde, zelfexpressie, relatie en communicatie. Hun expertise is verdiept door met zoveel mensen te werken aan deze essentiële thema’s die bepalend zijn voor het welslagen van een relatie. Je bent bij hun dus in goede handen.

Pit&Puur bied je een portaal naar een beter leven en gelukkiger relatie. Het helpt je om de weg van gratie, genot en geluk te bewandelen, in plaats van te leren door schade en schande. Doe er je voordeel mee!”

Peter Faber Boek Samen Zen

Peter Faber
Acteur en Inspirator

“Zo mooi en inspirerend.
Voor ieder wat te vinden.
Elke bladzijde die ik opensla geeft me de kriebel:
Shit wat goed, wat praktisch en begrijpelijk.”

“’WerkZeN’ maakt ‘wakker’ voor het simpele besef dat ons leven het mooiste cadeau is wat je ooit zult ontvangen. Het biedt een praktische sleutel om ons lijf deze geniale Ferrari te besturen en een leven lang te genieten de grote Reis.”

Succesvol en haalbaar doorbreken naar de next level in jouw werk en leven

Wil jij jezelf en het bedrijf naar de next level brengen dan is dit je kans om het te bereiken. Tijdens onze gesprekken ben jij degene die de knelpunten gaat inzien en deze weet om te zetten zodat je collega/werknemers zich prettiger en gemotiveerder voelen. En dat jij jezelf prettiger en gemotiveerder voelt in het bedrijf. Voor iedereen een gezonde werklust om gemotiveerd de targets te halen.

Voel jij die ‘JA DAT WIL IK’?

Wij inspireren, motiveren en begeleiden je graag naar:
– Effectieve communicatie
– Stressreductie
– Burn-out preventie
– Werklust

WerkZeN-opleiding-Esther-Volkers-pitenpuur.nl

Esther Volkers
Financiële afdeling

“Het was een hele interessante lezing met veel eye-openers.
Hier heb je echt iets aan.

Pit&Puur weet je te boeien van het begin tot het einde.
Zeker een aanrader.”

Ben jij klaar met?

X Zelf de manier (uit) te vinden om het bedrijf naar een hoger level te tillen. 
X Je tijd te verspillen aan het blussen van brandjes of voor jouw gevoel aan een dood paard te trekken. 
X Het weten dat het nu anders moet, maar niet weten HOE het nu anders kan. 

Ben jij NU klaar voor?

V Begeleiding die bij jou en jouw bedrijf past om door te breken naar een manier om ontspannen en succesvol jouw winstmarge te laten groeien. 
V Tijdwinst, plezier en effectieve samenwerking 
V Het werken met praktische tools en diepgang voor direct resultaat. 

Twee monniken en een vrouw

Twee monniken die op reis waren, kwamen bij een rivier aan. Daar was een vrouw die wilde oversteken. Omdat ze bang was voor de stroming in de rivier vroeg ze of de monniken haar naar de overkant wilden helpen. De jongste monnik aarzelde. De oudste zette haar op zijn schouders, waadde door de rivier en zette haar neer op de oever aan de overkant van de rivier. De vrouw bedankte hem en vertrok.

De monniken vervolgden hun reis. De oudste stapte rustig door en genoot van het mooie landschap. De jongste was in zichzelf gekeerd en broedde op iets.
Na twee uur te hebben gelopen, verbrak de jongste het zwijgen en zei wat hem dwars zat: “Broeder, wij hebben geleerd dat we contact met vrouwen moeten vermijden, maar jij pakte haar op je schouders en droeg haar!”

“Broeder”, antwoordde de oudste monnik, “Ik heb haar neergezet aan de overkant, terwijl jij haar nog steeds bij je draagt.”

Met de WerkZeN methode hou jij je focus en breek jij succesvol door naar de next level.

WerkZeN is geschikt voor jou als:

-Jij meer focus en structuur kunt gebruiken voor de groei van het bedrijf
-Jij met de begeleiding die bij jou en binnen het bedrijf past wilt doorbreken naar een manier om ontspannen en succesvol jouw winstmarge te laten groeien.
-Jij een succesvolle methode wilt met praktische tools, diepgang en direct resultaat

WerkZeN is NIET geschikt voor jou als:

-Jij geen tijd hebt of maakt om de inzichten die je leert bij jezelf toe te passen
-Jij denkt in problemen in plaats van oplossingen
-Jij excuses zoekt waarom je geen tijd of … hebt
-Jij of het bedrijf geen financiële commitment wil aangaan
-Jij niet gelooft dat investeren in jezelf, investeren in het bedrijf is
–Jij bang bent voor succes
-Als je al gelukkig en ontspannen werkt en al je targets haalt

Wat houdt de WerkZeN opleiding in?

WerkZeN is dé opleiding waarmee je met een gezonde werklust succesvol en enthousiast je doelen behaalt. Je blijft in je eigen kracht, ervaart geen negatieve werkdruk en je maakt je niet druk om je werk. Je weet dat je je targets haalt in prettige samenwerking met je collega’s.

De trainingsprogramma’s hebben als doel dat je zelf en je medewerkers/werknemers met gezonde werklust, energie, focus en goede sfeer je targets haalt. Kortom: WerkZeN is werken met een gezonde dosis werklust, motivatie, balans, succes en plezier.

Werk was nog nooit zo leuk en succesvol.
Kriebelt het al?

De WerkZeN Opleiding is verdeeld in 4 Modules: Jaartrainingen

Module 1

Module 1, Trainingsprogramma Jaar 1: Verleden (denken)

Stapsgewijs word je helder hoe je je ervaringen uit het verleden je nu (nog) in de weg kunnen staan tijdens het nemen van beslissingen, uitvoeren van taken en in je relatie en communicatie met anderen.

Je wordt je bewust hoe je zelf de verschillende (en vermoeiende en stress opwekkende) gedachten creëert. Je leert inzien welke overtuigingen jou als leidinggevende bekrachtigen en dienen en welke jou juist beperken. Je leert onderscheid te maken tussen jouw eigen gedrag, denkwijze en gevoel en die van een ander. 

Je creëert in deze jaartraining ruimte voor vrijheid zodat jij in je eigen leiderschapsstijl kunt stappen. Je groeit in bewustzijn en haalt daarmee de macht en kracht naar jou toe. Je leert verantwoordelijkheid te nemen wat van en bij jou is en je leert gezond te delegeren van wat niet van jou is.

Kortom een grote stap in zelfkennis en -inzicht en daarmee in authentiek leiderschap.

In dit jaar word je bewust wat je niet (meer) wilt en wat je niet (meer) dient.

 

 

Waar bestaat deze Module uit:

 • Tijdens het eerste jaar persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Bommel & Jeanet
 • 2 wekelijks contact met Jeanet of Bommel voor al je vragen via de whatsapp
 • On Demand kennis, inspiratie en opdrachten tot je nemen 
 • 4x Zoom 1 op 1 Persoonlijke Coach Sessies
 • Meerdere videolessen
 • 9x Zoom (Q&A) groep sessies met Bommel en/of Jeanet

Module 2

Module 2, Trainingsprogramma Jaar 2:  Toekomst: (voelen)

In deze jaartraining ontdek je waar jouw unieke talenten en kwaliteiten in jouw leiderschapsrol tot hun volle potentieel komen. Het is van essentieel belang dat je als leidinggevende ergens voor staat en daar ook voor gaat.

Dat je durft te kiezen waar je energie van krijgt en waar je ‘Joy’ in hebt. Niets is binnen een bedrijf zo viraal als een leidinggevende/manager die blaakt van werklust.

Jij bepaalt de koers en hoe je op koers blijft. En dat kun je niet alleen. Daar heb je anderen bij nodig. Je ontvangt in deze module ook tools om jezelf en jouw team te motiveren en gemotiveerd te houden. Leidinggeven was nog nooit zo leuk!

In dit jaar stem je je nog meer af op je mentale kracht en verbind je je ook met je  hartkracht. Je werklust neemt toe en je leert anders denken, kijken en doen. Je horizon verbreedt zich en je voelt je vitaal, gezond en gepassioneerd.

De geboorte van een leider met open mind en hart. Een grote stap in waardegroei binnen het bedrijf.

WerkZen Module 2, toekomst

Waar bestaat deze Module uit:

 • Tijdens het eerste jaar persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Bommel & Jeanet
 • 2 wekelijks contact met Jeanet of Bommel voor al je vragen via de whatsapp
 • On Demand kennis, inspiratie en opdrachten tot je nemen 
 • 4x Zoom 1 op 1 Persoonlijke Coach Sessies
 • Meerdere videolessen
 • 9x Zoom (Q&A) groep sessies met Bommel en/of Jeanet

Module 3

Module 3, Trainingsprogramma Jaar 3: Implementatie (bewegen/doen)

In deze jaartraining ontdek je hoe je de inzichten, tools en het geleerde in de praktijk brengt en focus houdt op jouw doelen.

Jouw verleden heeft geen impact meer op jouw heden en toekomst.

Jouw toekomst is nu vrij van dogma’s, overtuigingen en gecreëerde waarheden uit het verleden. Jouw toekomst is nu vrij van angst en belemmeringen.

Je laat je niet langer gek maken door gedachten, gevoelens van jezelf en anderen omdat je nu de tools hebt om op een krachtige en creatieve manier bij jezelf en jouw eigen waarheid te blijven en leiding te geven. Veranderingen, angsten en onvoorziene omstandigheden weet jij het ‘hoofd’ te bieden. Jouw beweging komt nu van binnenuit, gedragen door jouw hoofd (gezond verstand) en hart (passie).

Jij bent een authentieke, gepassioneerde leidinggevende/manager met daadkracht.

In dit jaar weet je wat je wilt en welke stappen je dient te zetten om de doelen te realiseren.

WerkZen Module 3, Implementatie,

Waar bestaat deze Module uit:

 • Tijdens het eerste jaar persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Bommel & Jeanet
 • 2 wekelijks contact met Jeanet of Bommel voor al je vragen via de whatsapp
 • On Demand kennis, inspiratie en opdrachten tot je nemen 
 • 4x Zoom 1 op 1 Persoonlijke Coach Sessies
 • Meerdere videolessen
 • 9x Zoom (Q&A) groep sessies met Bommel en/of Jeanet

Module 4

Module 4,  Masterprogramma Jaar 4: NU (manifesteren)

In dit jaar behaal jij je groei. De fase van creatie en manifestatie. Spannend en te leuk. Je hebt geen excuses meer, je weet en pakt je verantwoordelijkheid als leidinggevende.

Met LEF sta jij aan het roer, je weet de koers en je vaart je koers. Alleen en met het team. Je hebt een ‘Cut The Crap’ mentaliteit ontwikkeld en jouw targets halen was nog nooit zo leuk en ont-spannend. Het geleerde en geoefende beklijft. Vanuit jouw eigenheid creëer en manifesteer je in het nu. De kracht van het NU ervaar je aan den lijve en de tools vanuit de Neurowetenschap, NLP, Kracht van Taal, Systemisch en lichaamswerk en Mindfulness werpen vruchten af. Een doel streef of jaag je niet na, een doel haal je (naar je toe). Next Level Succes in Werk en Leven is nu binnen handbereik. Succes gecreëerd en gemanifesteerd met gezond verstand, passie en innerlijk weten.

In deze Master module haal je met plezier en op ontspannen manier je targets. Succes is eenvoudig haalbaar.

WerkZeN training, communicatie, stressreductie, burnout

Waar bestaat deze Module uit:

 • Tijdens het eerste jaar persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Bommel & Jeanet
 • 2 wekelijks contact met Jeanet of Bommel voor al je vragen via de whatsapp
 • On Demand kennis, inspiratie en opdrachten tot je nemen 
 • 4x Zoom 1 op 1 Persoonlijke Coach Sessies
 • Meerdere videolessen
 • 9x Zoom (Q&A) groep sessies met Bommel en/of Jeanet

Q & A WerkZeN

In deze opleiding leer je het principe van “walk your talk”

Met andere woorden je leert te doen wat je zegt en daarnaast zeg je wat je doet.

De principes van de kwantumfysica worden in de praktijk gebracht, waardoor WerkZeN verder en dieper gaat dan het mentale gebied. Ook sociale, emotionele, vitale en energetische aspecten komen aan bod en worden geïntegreerd.

De meeste opleidingen en trainingen zijn gespecialiseerd in de technische aanpak hoe het op de werkvloer zou moeten lopen. Wie doet wat en wie is er verantwoordelijk voor welke taak. Daarnaast wordt er vaak doorgebouwd op de strategie die al jaren in het bedrijf aanwezig is.

De WerkZeN methode is anders. Er wordt vanuit de mens gewerkt. Jij krijgt inzicht in de mens collega-werknemers zodat je ze praktisch en bewust met hun sterke vaardigheden kunt motiveren en de minder sterke kant kunt ondersteunen.

Je weet waar de pijnpunten liggen waardoor je niet verrast wordt en op tijd kunt bij- en waar nodig inspringen zodat de doelen en targets harmonieus en succesvol worden behaald.

De opleiding is voor iedereen die (persoonlijk) leiderschap ambieert in werk en leven. Een ieder die verder wil komen als mens en als leidinggevende. Die niet bang is om inzicht te krijgen over wie je werkelijk bent. Die niet bang is om de in jezelf ontdekte inzichten toe te passen en naar behoefte te versterken of juist te verminderen. Voor leidinggevenden die de skills die in zijn collega-werknemers zitten, benutten en de minder sterke skills begeleiden. Door deze opleiding te volgen en de inhoud van de trainingsprogramma’s toe te passen, zul je als mens in je persoonlijke leven ook een groei doormaken, want jij als mens bent één en dezelfde persoon in je privé- en werkleven.

-Wat is het jou waard om mentaal, sociaal, fysiek en emotioneel gezond te zijn?
-Wat is het jou waard om met werklust je werk te kunnen doen?
-Wat is het jou waard om authentiek leiding te geven aan jezelf en je medewerkers?
-Wat is het jou waard om verzuimkosten van € 250 per dag per werknemer te besparen?

Als jij de tijd investeert om de inzichten en tools die je krijgt toe te passen dan zal deze opleiding zich meervoudig terugverdienen en het daarmee al dubbel en dwars waard zijn. Lees en hoor je alles alleen aan en pas je niets toe in de praktijk, dan zal je niet je gewenste resultaat en winst behalen wat erin de opleiding wordt aangeboden. Het integreren van de theorie in praktijk is een Must in de opleiding. Dan ben jij degene die WerkZen leeft.

Je investeert in je fysieke, sociale, mentale en emotionele gezondheid. Dat is GOUD waard!

Wij verstaan onder een leidinggevende een persoon die verantwoordelijkheid neemt voor en in zijn eigen persoonlijk en werkleven.