Als je altijd doet, wat je hebt gedaan, krijg je wat je altijd kreeg.

teambuilding, burnout amsterdam, teambuilding wat is dat

Logisch zou je denken, maar o zo moeilijk om je dagelijkse routine te doorbreken. Onbewust weet je wat je hebt. Wanneer je veranderingen in je dagelijkse routine gaat aanbrengen zullen er veranderingen gaan plaats vinden. Wat er dan op je pad komt is de vraag.

Vaak moet je eerst ergens klaar mee zijn voordat je klaar bent voor wat anders. Vele hebben een duwtje nodig. Een inzicht of gebeurtenis dat het niet zo langer meer kan.

En toen kwam Corona en zette alle werelden op zijn kop. Naarstig wordt er gezocht naar middelen en oplossingen om zo veel mogelijk mensen gezond te houden. De ziekte de baas te worden en het sterven van mensen te beperken.

Door de Corona wordt er drastisch ingegrepen hoe wij ons leven leven. Zowel privé als zakelijk. De gebaande paden lopen dood en horen tot het verleden.

Waar wij nu over na kunnen gaan denken of de weg die je hebt bewandeld wel jouw gekozen weg is. Heb je ooit bewust voor de inrichting van jouw leven gekozen? Of is je leven zonder dat je het doorhad, zonder jouw bewuste keuzen, zichzelf gaan inrichten?

En soms is een drastische ingreep, van binnen of buiten, nodig voor een gezonde verandering. Natuurlijk kiest niemand voor een Corona. Waar het ons wel toe gedwongen heeft, is dat we opnieuw moeten kijken hoe we ons leven nu leven.

 Het is een hele uitdaging in deze roerige tijd om beslissingen te moeten gaan nemen. Maar als je van plan was om stappen te gaan ondernemen om het roer om te gooien, is dit het juiste moment.

Ga jij de uitdaging aan om je toekomst te veranderen? In de komende blogs zullen we opbouwend oefeningen geven hoe je het heft in eigen handen kunt nemen.

Schrijf voor jezelf op:

  1.  wat heb ik tot nu toe gedaan/gepresteerd/bereikt
  2. ben ik daar blij mee

 

Fijne dag, maak er iets van!
Bommel & Jeanet

“WerkZeN geeft helder inzicht, brengt met haar Pit&Puur Methode balans en draagt bij aan een gezonde dosis werklust.”

Reacties zijn gesloten.