Dank je 2022

Dank je wel 2022

Het einde van 2022 is in zicht. De dagen worden weer langer. De terugkeer van het licht wordt wereldwijd gevierd. Het donkerste donker is geweest. We mogen ons weer verheugen op langere dagen en zelf weer zichtbaarder worden. Een periode om even terug te blikken. Welke inzichten heb je opgedaan in de donkere lange nachten?…

Het einde van 2022 is in zicht. De dagen worden weer langer. De terugkeer van het licht wordt wereldwijd gevierd. Het donkerste donker is geweest. We mogen ons weer verheugen op langere dagen en zelf weer zichtbaarder worden. Een periode om even terug te blikken. Welke inzichten heb je opgedaan in de donkere lange nachten? Wat is aan het licht gekomen en wat heb je ontdekt in jouw eigen wereld? Voor welke (groei)lessen, mensen en gebeurtenissen voel je dankbaarheid?

BIJ VOORBAAT DANK 2023

Met het einde van 2022 is ook het begin van 2023 in zicht. Een periode om even vooruit te blikken. Wat wil je naast je zelf nog zichtbaar maken in de wereld? Wat geeft jouw vreugde en voeding en laat jou stralen? Langzamerhand gaan invoelen welke zaadjes je wilt gaan planten en op jouw eigen tijd en manier voeden. Zaadjes waarvoor je bij voorbaat al dankbaar bent dat ze ontkiemen, in volle bloei staan en je vervolgens de vruchten kunt plukken.

Anno NU

Dankbaar zijn voor wat is in het nu. Wat is er in het nu als je aan-wezig bent? Een moment om (naar binnen) te blikken. Volledig aanwezig zijn in het nu betekent dat je met je je gedachten, je gevoelens en je handelen in het nu bent. De snelste weg naar het nu, is je te verbinden met je adem(haling). Je adem is niet in het verleden of de toekomst, die is nu.Dat kan zijn in een meditatie, tijdens een wandeling, bij het luisteren naar muziek of een podcast of tijdens het doen van de afwas.

May all you wish for come true!

Wij wensen JOU en jouw dierbaren fijne Samen Zen feestdagen en een vreugdevol en verbindend 2023!

Ps be careful what you wish for ūüėČ

Vergelijkbare berichten