the law of attraction

The Law of Attraction

Hoe werkt dat? De wet van de aantrekkingskracht. Is dat op je matje zitten mediteren, yoga doen en affirmeren? Nee, The Law of Attraction beoefen je de gehele dag onbewust. Wil je iets in je leven veranderen, dan zul je jouw denken en doen moeten veranderen. De hele dag zend je uit, maar is wat…

Hoe werkt dat? De wet van de aantrekkingskracht. Is dat op je matje zitten mediteren, yoga doen en affirmeren? Nee, The Law of Attraction beoefen je de gehele dag onbewust. Wil je iets in je leven veranderen, dan zul je jouw denken en doen moeten veranderen. De hele dag zend je uit, maar is wat je uitzendt ook wat je wilt ontvangen?

Hoe werkt the law of attraction

Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je in slaap valt, heb je gewild of ongewild gedachten en gebeurt er van alles om je heen. Het is een hele uitdaging om deze gedachten en gebeurtenissen in de juiste banen te leiden.
Omdat het heel menselijk is om op wat er in je hoofd omhoogkomt en wat er om je heen gebeurt een reactie te geven, ben je al snel meerdere keren per dag je mening ergens over aan het vormen. Om die mening in je hoofd te verwerken en neutraal over te blijven, is een hele uitdagen en velen van ons struikelen hierover. Het is zo gewoon om ongevraagd je mening te geven en deze naar buiten te ventileren (zeker op sociale media). Maar overdenk eens waarom jij je geroepen voelt om je ongevraagde mening de wereld in te gooien. Onderzoek eens bij jezelf wat je ermee wint of liever gezegd zie eens in wat je ermee verliest. Buiten dat je er een heleboel mensen pijn mee kunt doen, doe je zonder dat je het door hebt ook jezelf er pijn mee.

Heb je wel door wat je uitzend

Als je uitgaat van The Law of Attraction “Wat je uitzend krijg je terug”, is het wat je denkt en zegt dan ook echt wat je op je pad zou willen krijgen?
Algemeen bekend van The Law of Attraction is dat je positief moet denken en moet affirmeren en alles wat je wilt ontvangen moet uitzenden. Maar die 2x 10 minuten per dag affirmeren/mediteren/yoga etc staat niet in verhouding wanneer je de gehele dag je ongezouten ongevraagde mening de wereld ingooit. Je bent dan de rest van de dag drukker bezig met wat je niet wilt ontvangen dan met je wel wilt ontvangen.
Wil je je leven veranderen, begin dan met je ongevraagde wel of niet goedbedoelde mening voor je te houden en er neutraal naar te kijken. Het is al uitdagend genoeg je eigen gedachten in rustige banen te leiden om ook nog in te gaan op wat je leest en/of verteld wordt door anderen.

Ons advies, blijf bij jezelf dan heb je het al druk genoeg.

Vergelijkbare berichten