Samen Zen boek over relatie, Boek Samen-Zen, boer zoekt vrouw, boer martin

Samen Zen boek over relatie

.”Boer zoekt vrouw” ons gesprek met Martin van der Peet tijdens onze boeklancering. Waarom hebben wij gekozen voor Martin van “Boer zoekt vrouw” om een exemplaar van ons debuutboek “Samen Zen” boek over relatie te overhandigen. We zochten iemand uit onze (de schrijvers van het boek) omgeving. We wilde  iemand die met liefde te maken…

.”Boer zoekt vrouw” ons gesprek met Martin van der Peet tijdens onze boeklancering.

Waarom hebben wij gekozen voor Martin van “Boer zoekt vrouw” om een exemplaar van ons debuutboek “Samen Zen” boek over relatie te overhandigen. We zochten iemand uit onze (de schrijvers van het boek) omgeving. We wilde  iemand die met liefde te maken had. De keus was toen niet moeilijk. Onze omgeveing opeerde van meerde kanten “Boer zoekt vrouw”.

Waarom, zou je denken. Nou onze doelgroep is voor een single die op zoek is naar een (liefdes)relatie. Maar zeker ook voor iemand die in een relatie zit en deze wil verdiepen.
Wat is dan mooier om een persoon uit te nodigen die maanden bezig is geweest uit hele stapels brieven een selectie te maken met wie hij ging speed daten. En dan ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet! Wilma noemt Martin, zo echt, zo puur.

Boer zoekt vrouw

Tijdens het hele circus die maanden duurde, zijn Martin en Wilma steeds gekker op elkaar geworden en bovenal zichzelf gebleven. Kortom: ‘Samen Zen’.
Martin vertelde tijdens de boeklancering dat elke keer als hij met een speeddate kandidaat een gesprek had gehad hij zich afvroeg “zou dat haar zijn?”. Als je zo toch wel enigszins onder druk een vrouw moet uitkiezen waar je voor heel Nederland iets mee zou kunnen gaan krijgen, dat is niet niks. Ik luisterde dan ook vol bewondering hoe Martin zijn verhaal aan mij vertelde. Deze spontane man die nu door iedereen Boer Martin wordt genoemd is een heerlijke babbelaar. Zonder dat je hem hoeft aan te sporen enthousiast praat over de mensen die hem lief zijn. Hij vertelde toen hij met Wilma in gesprek kwam de vonk voor hem meteen al overgevlogen was. Nu zegt je verstand dat je natuurlijk iedereen een kans moet geven. Zijn gevoel (intuïtie) had hem al verteld waar hij in de loop van de aflevering bevestiging op wilde krijgen. Gelukkig was het gevoel wederzijds en is er voor deze 2-mensen en hun gezinnen een warme relatie ontstaan.

Wat kan Samen Zen boek over relaties je brengen

Martin heeft ons boek met liefde in ontvangst genomen en zei tegen ons: “Ik hoop niet dat ik hem nodig heb”. Maar Martin ons boek heb je niet alleen nodig als je met je relatie in de purée zit. In jouw geval met een kersverse relatie kun je juist heel wat duidelijkheid en inzicht krijgen. Als je het boek toepast leer je namelijk een heleboel over jezelf. Het is de kunst als je in een goede relatie zit jezelf niet (langzamerhand) te verliezen in de ander maar ook goed voor jezelf te blijven zorgen.
Daarnaast is het boek ook bedoeld voor degene die een goede relatie heeft en deze wil verdiepen.
Voor degene die singel zijn. Voor degene die een relatie willen krijgen. En voor de stellen die een relatie hebben en hier en daar verbeterpunten wensen. Kortom eigenlijk is het boek voor iedereen: een goede liefdevolle relatie begint immers bij jezelf! Vele mensen zijn altijd op zoek naar liefde, maar liefde is vaak dichterbij dan je denkt!

  • Liefde is als je door je kinderen wordt opgegeven bij het programma “Boer zoekt Vrouw”. Je kinderen gunnen jou een (nieuwe) liefde voor je leven.
    • Liefde is als je kinderen de verantwoordelijkheid op zich nemen om de boerderij te runnen, terwijl jij met je geliefde een weekend Maastricht aandoet.
    • Liefde is als je een weekend met je nieuwe liefde naar Maastricht gaat en daar uren kunt kletsen en luisteren naar elkaar. Je bent met aandacht aanwezig bij elkaar.
    • Liefde is als je op een boeklancering staat en vol passie verteld dat over een paar uur Wilma en jij weer lekker samen zijn in het weekend.
    • Liefde is om voor 2-wild vreemde dames op te komen draven om een boek in ontvangst te nemen. :-)Wij danken Martin van der Peet voor de spontane toezegging om ons boek “Samen Zen” in ontvangst te komen nemen en wensen Martin samen met ‘zijn’ Wilma en de kinderen een super “Zen”-relatie toe! Bommel & Jeanet

Vergelijkbare berichten