de kracht van intentie

De kracht van intentie: vanuit de pit, puur naar buiten.

De kracht van intentie gebruiken we elke dag bewust of onbewust. Als je niet weet wat voor invloed het op je leven heeft kan je er niet voor kiezen om dit aan te passen. Wat is de kracht van intentie? Al jaren werken wij met de power of the mind en the power of the…

De kracht van intentie gebruiken we elke dag bewust of onbewust. Als je niet weet wat voor invloed het op je leven heeft kan je er niet voor kiezen om dit aan te passen. Wat is de kracht van intentie?

Al jaren werken wij met de power of the mind en the power of the heart: kort gezegd: met Quantum Physics. Het was 15 jaar geleden nog een hele prestatie om de wet van aantrekking uit leggen. Dankzij de komst van film en boek ‘The Secret’ kwam er meer helderheid. Nu jaren later hebben mensen als Joe Dispenza, Bruce Lipton en Lynne Mc Taggert deze magische wet wetenschappelijk getoetst en is het uit de zweverige hoek gekomen. Het is bekend dat de kracht van de mind, gekoppeld aan een visualisatie en een positief gevoel in het nu, een ontzettende manifestatiekracht heeft.

Wij geloven ten zeerste, sterker: zijn ervan overtuigd, dat als we de wereld mooier willen maken, willen helen en in balans willen brengen, we eerst mooiheid in onszelf dienen te zien, eerst onszelf dienen te helen en in balans te brengen. En dat kunnen we! Het begint met een bereidheid tot verandering. En verandering brengt veelal angst mee. De wereld kent momenteel een grote polarisatie. Hoe sneller er iets verandert, hoe gekkere sprongen mensen (kunnen) maken. En toch, als we de wereld willen veranderen, dienen we echt bij onszelf te starten.

Eind vorig jaar werden wij enthousiast van het boek ‘The power of 8’ van Lynne Mc Taggert. Heel kort samengevat komt het erop neer dat wanneer je vanuit altruïsme heling (onbaatzuchtigheid) zendt naar een ander, je ook jezelf heelt. En dat kan op elk gebied van je leven. Dat wat wij geloofden dat geven en ontvangen één en dezelfde energie is, is door Lynne wetenschappelijk onderzocht. Haar experimenten met honderden mensen, is zo heilzaam en succesvol geweest zodat wij sinds januari vanuit ons hart intenties 1 op 1 aan elkaar aan het sturen zijn. Beiden ervaren we meer rust, ontspanning, kalmte en plezier in ons (werk)leven. Het vraagt 1x per week 10 minuten ontspanning en focus en in vertrouwen weer (los)laten.

We zijn zo enthousiast dat we nu ook een eigen groep hebben op de Lynne McTaggert The Power of 8 Revolution community. Deze community en groepen richten zich op het helen van de aarde. Juist in deze periode van oorlog, grote intense transformatie, bankcrisissen, energiecrisis, polarisatie, milieuvervuiling, etc. Wij als mens kunnen bijdragen aan balans in de wereld. En nogmaals, dat begint bij balans brengen in je eigen lijf en leven.

Voel je ook een JA om bij te dragen aan een mooiere Jij en mooiere wereld? Stuur ons een mail en we sturen je een uitnodiging om deel te nemen aan de Pit&Puur Power of 8 groep.

Vergelijkbare berichten